23 oktober 2021 14:30

Accommodatie

Onbekend

Na de mindere match van vorige week begonnen we eigenlijk goed aan de match tegen Puurs.
Onze keeper Jelle Van Ranst kon niet mee doen en werd vervangen door Jonathan Goossens
Puurs was hierbij ook versterkt met een 6-tal eerste kern spelers.
We kwamen 1-0 achter en Puurs domineerde licht maar we konden ook een paar kansen afdwingen vooral via onze rechtse flank Joey Merriman .
Een tiental minuten later op corner kon onze kapitein Jente Seps de 1-1 binnen koppen op corner van Jonas Peeters.
Puurs maakte het  vooral door hun 3 snelle aanvallers onze verdediging zeer lastig en op snelheid werd het 2-1 en even later op vrije trap 3-1.
Maar we deden zeker onze duit in het zakje.
We begonnen echter dramatisch aan de tweede helft.
Op tijd van 15 minuten kon Puurs 3 maal scoren met als gevolg nog een lang half uur afzien en ondergaan.
Uiteindelijk werd het 8-2 daar Joey op aangeven van Maarten Beelen toch nog het tweede doelpunt voor ons lukte.
Laat ons zeggen dat Puurs zeker verdiend gewonnen heeft maar de cijfers toch wat overdreven zijn.
En we zitten vanwege kwetsuren in de hoek waar de klappen vallen.
Hopelijk kunnen we onze rug terug rechten volgende week en de punten thuis houden tegen Reet.