Wedstrijd Reet - Volharding Wintam Eikevliet

Accommodatie

Onbekend

Na een tweetal moeilijke weken waar we duidelijk ondervinden dat onze topscoorder Glen Daems zeer hard gemist wordt en niet alleen voor het scoren maar om de ploeg beter te maken hebben we tegen Reet toch iets rechtgezet.
We begonnen met lichte zij/meewind aan de partij  en konden vrij vlug onze stempel drukken.
Via onze 2 flanken Agousso en Maarten Beelen kwamen er verscheidene goede mogelijkheden en na een 15 tal minuten kon Joey Merriman de 1-0 scoren.
Ook onze centrale middenvelders Thomas Willems,Van Calster Jochem en Sven Thijs deden hun duit in het zakje en zaten de thuisploeg sterk onder druk.
Hierbij kon Maarten Beelen de 2-0 scoren.
Ook Agousso was op zoek naar zijn doelpunt en bekroonde zijn sterke eerste een vijftal minuten later hiermee.
De tweede helft kwam Reet iets gretiger uit de kleedkamer en kon ook enkele kansen afdwingen.
De afwerking ontbrak of ze vonden onze keeper Jelle Van Ranst op hun weg.
Wij gingen iets meer op de counter spelen en konden ook nog verschillende keren gevaarlijk zijn waarbij Agousso en Joey hun tweede doelpunt konden maken.
Een vijftal minuten voor het einde moest Jelle zich toch gewonnen geven en lag de eindstand vast op 1-5.