Datum

3 september 2022 15:00

Accommodatie

Wintam

Tegen een zeer jong Mariekerke-Branst begonnen wij snedig en konden een aantal kansen afdwingen.
Via acties van Glen Daems, Jente Seps,Willems Thomas en Arne Dubois kwamen zowel Glen als Jean Hens  een paar keer kort bij de 1-0 maar de finesse ontbrak.
Rond minuut 25 lukte het dan toch en kon Jente Seps de bal van dichtbij tegen de netten werken.
Een paar minuten later kregen we een tweetal hoekschoppen waarbij Jonas Peeters de tweede rechtstreeks binnen trapte in de achterste winkelhaak.
Van een wereldgoal gesproken.
Verdedigend gaven we weinig weg en als dat dat toch gebeurde was het door een verkeerde pas of terugspeelbal.
Maar onze verdedigers Sven Thijs,Niels Braet, Seps Fre en Kapitein Jens Talboom konden samen onze keeper Jelle Van Ranst de 0 houden in de eerste helft.
De tweede helft kwam Mariekerke-Branst wat snediger uit de kleedkamer en werden we wat terug gedrongen zonder veel kansen weg te geven.
Onze verdediging stond sterk ook met inbreng van Quinten(U21) gaven we bijna niks weg
Ongeveer halfweg een snelle counter die zeer mooi afgewerkt werd door Jean Hens.
En een paar minuten later opnieuw Jean die nr 4 tegen de netten werkte.